Multisalen
Multisalen er et stort højloftet rum på 550 m2 . Gulvet er et blødt sportsgulv og der er mulighed for et væld af aktiviteter i Multisalen.

Loungen og motorikbanen
Loungen er et 110 m2 stort åbent rum, med borde og stole til ca. 50 personer. Der er bordtennis samt bordfodbold til fri benyttelse samt fast opsat projektor med mulighed for tilkobling til PC og whiteboardtavle.

Mødesalen
Mødesalen er et 70 m2 stort lokale indrettet med 8 borde og 24 stole. Mødesalen kan anvendes til forskellige møder og andre aktiviteter som kræver bordplads. Lokalet er indrettet med whiteboardtavle og der kan lånes en projektor (aftales ved booking

Hulen
Hulen er et mindre rum på 35 m2 og er rustikt indrettet med træ på væggene. Rummet bruges bl.a. til spejderaktiviteter, men kan også bruges til andre aktiviteter i mindre grupper. Rummet er indrettet med 2 rundborde og taburetter.

Booking juleferie 21/12-3/1
Denne booking gælder KUN dagstimer mandag-fredag fra d. 21/12 2023 - 3/1 2024 Brug denne booking hvis du ønsker at booke multisal, lounge mv. i de timer som Resen Skole normalt har råderet over lokalerne. Resen Skole bruger ikke lokalerne i skolernes f
Vi takker vore sponsorer

Resen Multipark

Furvej 9, 7800 Skive